Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Λύγισε από τον ανώτερο Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου - Δηλώσεις (37ο Πανελλήνιο Νεανίδων).

O Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την ήττα  με 62-33 από τον Παναθηναϊκό, στο  Κλειστό  Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια), σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Οι νεάνιδες του Ολυμπιακού ακολούθησαν στο σκορ μόνο στην αρχή του αγώνα , καθώς από εκεί και πέρα η ομάδα  του Παναθηναϊκού ανέβασε απόδοση , έφτασε με την λήξη του ημιχρόνου στο 38-16 ,  παίρνοντας τελικά τη  νίκη με 62-33.

Αύριο τα κορίτσια των Παπαθανασίου-Δέρβου, που να τονίσουμε ότι έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση , θα παίξουν στις 20:00 με τον ΓΑΣ Ανδρογέας.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 62-33
Διαιτητές: Κατσαπρακάκης, Χατζημάρκος, Ιωάννου
Δεκάλεπτα: 19-9, 38-16, 55-25 62-33
Παναθηναϊκός (Ζιάκας): Κατσούλη 8, Ζιάκα 5(1), Γιαννακοπούλου 10(1), Παναγιωτοπούλου 7, Μπάτσιου 15(3), Γρηγοράκη 2, Παλάσκα 7(1), Μπαμπανίκα 2, Καμπάκα, Σπέντζου 4, Δεληστάθη, Υφαντοπούλου 2.
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 3, Πολύζου 3, Λογοδότη, Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 7, Οικονομίδου , Πορτοφέρρι, Νταϊάκη 18(4), Ρωμούδη, Νιφόρου, Φούτρα.

Δηλώσεις

Ανδρέας Ζιάκας (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία. Συμμετέχουν στη διοργάνωση καλές ομάδες και θα είναι ένα σκληρό τουρνουά. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια πολλή καλή παρουσία. Το σημερινό παιχνίδι στο τέλος σημαδεύτηκε έναν τραυματισμό στην ήδη πληγωμένη ομάδα μας, αυτόν της Παναγιωτοπούλου. Αύριο θα δούμε θα μάθουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός. Έχουμε δύο δύσκολα στη συνέχεια παιχνίδια και που θα κρίνουν και την έκβαση του ομίλου».

Ζένια Παλάσκα (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Σαν στόχο μας είχαμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα. Μας στεναχώρησε ο τραυματισμός της Παναγιωτοπούλου. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία σαν ομάδα, αλλά είχαμε και κάποιες φάσεις που βιαστήκαμε και είχαμε το άγχος της πρεμιέρα. Πάμε στους επόμενους αγώνες με ενέργεια, διάθεση και χαμόγελο. Συγχαρητήρια αι στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ελένη Παπαθανασίου (Ολυμπιακός Βόλου): «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό χάσαμε από έναν ανώτερο αντίπαλο και μόνο η συμμετοχή μας σε μας ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι στο αντίστοιχο των κορασίδων είναι τιμή και χαρά. Ήρθαμε να απολαύσουμε  τους αγώνες και να γίνουν καλύτερες αθλήτριες και άνθρωποι μέσα από την κοινωνικότητα και την συναναστροφή με άλλες παίκτριες».

Χριστίνα Νταϊάκη (Αθλήτρια Ολυμπιακού Βόλου): «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Σίγουρα αποκτούμε εμπειρίες και θα κερδίσουμε πολλά από τα παιχνίδια».