Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

“Βασίλεψε” ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας την Τετάρτη 22/02/2023 στο εστιατόριο “Poz_Resto” στα Πλατανίδια.

Η γενική γραμματέας του Σ.Δ.Κ.Μ. κα Ελένη Αβραμίδου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έπειτα ο πρόεδρος κ. Δόλγυρας Θανάσης ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και στα μέλη του ΣΔΚΜ να έχουν ομόνοια και όρεξη για πολύ δουλεία.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις αλλά και η κοπή τη πίτας. Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Δωροθέα Κολυνδίνη για την μεγάλη στήριξη της στον Σ.Δ.Κ.Μ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μόρας, ο μεγάλος χορηγός του Σ.Δ.Κ.Μ. εταιρεία Καρακατσάνης FoodService, τα μέλη μας – κα. Ελένη Αβραμίδου για την άνοδό της στην Β’ Εθνική Κατηγορία, οι κ.κ. Παρασκευάς Γεωργοσόπουλος, Χρήστος Κοντοστάθης και  Γιώργος Παπαγιώτης για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία καθώς και όλα τα νέα μέλη μας που πέτυχαν στις εξετάσεις και εντάχθηκαν ως διαιτητές Τοπικής κατηγορίας. Τέλος τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία και στον σύνδεσμο απονεμήθηκε στον πρώην Διαιτητή Α1 του ΣΔΚΜ κ. Τσουμαχίδη Θεόδωρο που πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Δωροθέα Κολυνδίνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μόρας, εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μιχαήλ Καπουρνιώτης, εκ μέρους της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. το μέλος του ΔΣ κα Ευγενία Φραγκούλη, το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.Κ.Α.Θ. η κα Γιούλα Μόρφη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας με τον πρόεδρο τους κ. Χαράλαμπο Μαντούδη.

Τυχερός της βραδιάς το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Μπουγλός ο οποίος μαζί με το φλουρί κέρδισε και μια δωροεπιταγή προσφορά των γυμναστηρίων ALTERLIFE-GYMWAY, τα οποία και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους.