Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΌ CAMP ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 2022

Από την 4η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα στις 08:00 το πρωί ξεκινάει το καλοκαιρινό SUMMER CAMP μεταβατικής προπονητικής περιόδου του Αιολικού Βόλου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Ιουλίου!


Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Θεωρήσαμε ότι ένα Camp ημερών ή και εβδομάδας δεν θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους αθλητές . Είναι λοιπόν ένα Camp ιδιαίτερο, διότι συνδυάζει και μία μεταβατική προπονητική περίοδο, που έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών ,σε περισσότερο εξειδικευμένη μορφή . Πρωταρχικός σκοπός του SUMMER CAMP είναι η τελειοποίηση και η αφομοίωση των βασικών. Επιπλέον θα δοθεί βαρύτητα στην ανάπτυξη των σωματικών ιδιοτήτων των παικτών και θα μετρηθούν οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών στα τεστ που θα πραγματοποιηθούν. Επιγραμματικά. Όσον αφορά το πρόγραμμα (ώρες, ομιλητές, διατροφολόγος κ.τ.λ.), τα αντικείμενα διδασκαλίας, τους στόχους κάθε προπονητικής μονάδας είναι :Φυσική κατάσταση ,βασικά άμυνας, ευχέρεια με τη μπάλα , βασικά της επίθεσης . Οι χώροι που θα πραγματοποιηθεί το SUMMER CAMP είναι το 3ο Γυμν. Ν. Ιωνίας ,το Βασδέκειο και το GYM WAY .

Θα διδάξουν οι προπονητές του Αιολικού κ.κ. Σαμαράς Αντώνης, Στεριόπουλος Γιάννης , Γουμενόπουλος Στάθης ,Δεμίρης Κων/νος, προπονητές καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγορίας, πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής»