Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Δοκιμασία στο Λαύριο για την Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα

Σε ρύθμους Λαυρίου έχει μπει πλέον η Λάρισα, μετρώντας αντίστροφα για τη Κυριακάτικη (06/03, 17:00) αναμέτρηση με το Λαύριο στον επαναληπτικό του 66 - 75 του Κλειστού της Νεάπολης.


Ο Φώτης Τακιανός είδε από την περασμένη Δευτέρα 28/02 να επιστρέφουν όλοι οι παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, πηγαίνοντας στο Λαύριο με γεμάτη «φαρέτρα» με μοναδικό ζητούμενο την δεκαπενθήμερη αγωνιστική απραξία.

Τελευταία επίσημη αναμέτρηση για την ομάδα της Λάρισας ήταν η νίκη επί της ΑΕΚ (82 - 65) στις 12/02 στο Κλειστό της Νεάπολης για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τους «κυανόλευκους» στο διάστημα της διακοπής να δίνουν και ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ (66 - 66) την περασμένη Παρασκευή 25/02 στη Λάρισα.

Αγωνιστικά η Λάρισα δεν αντιμετωπίζει κανένα ζήτημα, ταξιδεύοντας στο Λαύριο χωρίς απουσίες. Στο διάστημα της διακοπής ο Φώτης Τακιανός και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο να δουλέψουν τις αδυναμίες που είχαν εντυπώσει στην ομάδα και πλέον η Λάρισα μπαίνει στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος αφού νωρίτερα είχε διανύσει μία από τις καλύτερές τις αγωνιστικές περιόδους στα τρία αυτά χρόνια της Basket League, μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Τη Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Το Σάββατο η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα, αφού προπονηθεί το πρωί στο Κλειστό της Νεάπολης.