Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ολυμπιακός Βόλου : "Προχωράμε ενωμένοι για την πραγματοποίηση του στόχου μας χωρίς περαιτέρω εντάσεις."


Ανακοίνωση εξεδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη συνάντηση που είχε η διοίκηση  με τους παίκτες, τους οργανωμένους φιλάθλους και την Δ.Ε. για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την πρωτοβουλία της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για συνάντηση με τους παίκτες, τους  οργανωμένους φιλάθλους, την Δ.Ε και την ήδη δηλωμένη θέση της διοίκησης  επί του θέματος όπως αναφέρεται σε πρόσφατη ανακοίνωση της , για την αντιμετώπιση της δημιουργηθείσας κατάστασης  στο τμήμα μπάσκετ  της ανδρικής ομάδας και κατόπιν των αμοιβαίων  εξηγήσεων που δόθηκαν από όλους, κατανοώντας όλες οι πλευρές την κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Β Εθνική κατηγορία , προχωράμε ενωμένοι για την πραγματοποίηση του στόχου μας χωρίς περαιτέρω εντάσεις .

   Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας  Ενιαίος , Σύγχρονος και Δυναμικός Σύλλογος με οκτώ (8) ενεργά τμήματα , με εκατοντάδες παιδιά και  χιλιάδες φιλάθλους και μοναδικό του μέλημα είναι η προσφορά του στην αθλητική νεολαία της Μαγνησίας .

Ολυμπιακός   Βόλου για πάντα!!!! »