Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Γ.Σ.Αλμυρού : Απάντησε σε Α.Ο.Τ. για τις κατηγορίες

Τη δική του απάντηση έδωσε με ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Αλμυρού προς την ανακοίνωση-καταγγελία του  ΑΟΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας ο Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ πέτυχε μια σπουδαία νίκη  έναντι του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ(σε ένα ιδιαίτερο και επεισοδιακό παιχνίδι) και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου έχοντας κι έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα μας αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ και έχοντας σταθερά διψήφια διαφορά μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα πιο εύκολα από όσο καταδεικνύει το τελικό σκορ (85-78).

Όσο αφορά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν και τα οποία προκάλεσαν οι ”παράγοντες?” της φιλοξενούμενης ομάδας με υπαιτιότητά τους έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η ομάδα μας τήρησε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και ως προς την χωρητικότητα των φιλάθλων και ως προς τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης.

Τα παιχνίδια έχουμε μάθει να τα κερδίζουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ουδέποτε έχουμε δώσει δικαίωμα αμφισβήτησης σε αυτό.

Σε κάθε αγώνα σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των διαιτητών καθώς  και του άρχοντα του αγώνα (Κομισάριος) και εναρμονιζόμαστε πάντα με τις εντολές τους,σε αντίθεση με κάποιους ”παράγοντες?” του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ οι οποίοι παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του Κομισάριου να εξέλθουν από το γήπεδο αυτοί συνέχιζαν να σφυρίζουν αδιάφορα και να προκαλούν με την συμπεριφορά τους οδηγώντας τον αγώνα σε εσκεμμένη διακοπή.

Συνοψίζοντας ως Δ.Ε. τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχουμε δουλέψει αρκετά χρόνια για να βγαίνει μέσα στο γήπεδο ένα ωραίο αποτέλεσμα.Η νοοτροπία που μας διακατέχει είναι να ξεκινάνε και να τελειώνουνε οι αγώνες μέσα στο παρκέ.Ολα τα υπόλοιπα είναι για στενόμυαλους και ανθρώπους που έχουν ως σκοπό την αυτοπροβολή και όχι την προσφορά στο μπάσκετ που όλοι αγαπάμε.»