Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Αναγέννηση Καρδίτσας : Ανακοίνωση για το παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά (Β΄ Εθνική)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Το πρωτάθλημα της Β Εθνική ξεκινάει την Κυριακή με παιχνίδι του Πρώτου γύρου.  

Η ομάδα μας σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, υποδέχεται την Κυριακή | 17:00 στην Έδρα μας | την Ιστορική ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.  


Κυριακή 23 Ιανουαρίου

Ώρα: 17:00

Γήπεδο: Έδρα μας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  – Τιτάνες Παλαμά 

Λόγω των καταστάσεων covid που είναι πρωτόγνωρες για την Ανθρωπότητα και τα μέτρα που έχει λάβει το Ελληνικό Κράτος ενημερώνουμε τους φιλάθλους για την παρακολούθηση του με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.  

A_ Με βάση τη χωρητικότητα του κλειστού και με δεδομένο πως πρέπει να καλυφθεί μόνο το 10% του γηπέδου, για τον αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά δεν θα ισχύουν τα Εισιτήρια Διαρκείας.  

B_ Η παρουσία των φιλάθλων θα γίνει με λίστα πρωτοκόλλου που θα δημιουργηθεί από τον κ. Βασίλη Αντωνίου (694 729 0889 & 693 602 4069) και με την υπογραφή αυτής,  ο κάθε φίλαθλος θα παραλαμβάνει το εισιτήριο του Αγώνα. 

Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως η όποια απόφαση δε θα ήταν δίκαιη ή δεν θα ικανοποίει τους πάντες για αυτό το τοπικό ντέρμπι. Αλλά covid παρόντος… πάσα αρχή παυσάτω!  

Ευχαριστούμε όλους του φιλάθλους για την κατανόηση και ελπίζουμε πως θα είναι η πρώτη και μοναδική φορά που κληθήκαμε να πάρουμε μια τόσο δύσκολη απόφαση. »