Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΑΕΒΔ: Τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Γκιοκαι Λεντζο .

Η ΑΕΒΔ σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας , τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της  Γκιοκαι Λεντζο  και ταυτόχρονα συγκέντρωσε τρόφιμα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου .

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ της ΑΕΒΔ αναφέρει:

«Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20/12/21 στην μνήμη του αθλητή μας Γκιοκαι Λεντζο και για την συγκέντρωση τροφίμων για τα παιδιά της κιβωτού του κόσμου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύνδεσμο διαιτητών Μαγνησίας ,τον σύνδεσμο κριτών Μαγνησίας,τον πάτερ Ιωάννη της ενορίας Αγ Νεκταρίου Ν Ιωνίας Βόλου  , τον φωτογράφο μας Κορώνη Στέφανο τους Βετεράνους καλαθοσφαιρισης Μαγνησίας όπως φυσικά και τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τα παιδιά της κιβωτού.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή μας Γκιοκαι Λεντζο  με την φανέλα του,  ο αθλητής μας που  χάθηκε σε ατύχημα στην άσφαλτο πριν από ένα χρόνο. Ένας αθλητής που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής μας οικογένειας  αφού είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόληση του με το άθλημα που τόσο αγαπούσε. Είχε περάσει από όλα τα επίπεδα των ακαδημιών ώσπου και έφτασε να  πλαισιώνει  την ανδρική ομάδα μας .Ενας αθλητής πρότυπο ένας αθλητής που δεν θα βρίσκετε πλέον κοντά μας αλλά θα ζει για πάντα στην μνήμη μας …..»