Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική για τον Α.Ο.Τρίκαλα!!

Ιστορική μέρα σήμερα για τον ΑΟΤ, αφού μετά από απόφαση της ΕΟΚ η Τρικαλινή ομάδα ανέρχεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία , για πρώτη φορά στην ιστορία της. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής  η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, με χαρά ανακοινώνουν στους πολυάριθμους φιλάθλους του συλλόγου μας, πως μετά από πρόσκληση που απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αυτή έγινε αποδεκτή και έτσι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας θα λάβει μέρος σε Εθνική κατηγορία.

Αυτός ήταν εξ΄ άλλου και ο στόχος του τμήματος μπάσκετ όταν δημιουργήθηκε, να αγωνιστεί έξω από τα Θεσσαλικά όρια και στα δύο μόλις χρόνια παρουσίας του είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Η πρώτη άνοδος λοιπόν επιτεύχθηκε και η διοίκηση της ομάδας που ήδη έχει δημιουργήσει μεγάλο μέρος του ρόστερ θα κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση , έτσι ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ελπίζουμε ότι σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος του ΑΟ Τρίκαλα θα στηρίξει την προσπάθεια και θα σταθεί δίπλα μας στην ιστορική πρώτη παρουσία της ομάδας σε Εθνική κατηγορία. 

Τα καλύτερα έρχονται...ΑΟΤ!!! »