Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Άμιλλα 81-47 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

 

Τέταρτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή.  Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Κρόνος επικράτησε της Άμιλλας με 81-47.

Η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο από το ξεκίνημα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σύντομα έφθασε να προηγείται με διψήφια διαφορά (17-6, 8΄16΄΄), ενώ έκανε και νταμπλ σκορ 30-15 στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά και με 60-30 2΄ λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Η Άμιλλα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι ο Κρόνος επικράτησε με το ευρύ 81-47.    

Δεκάλεπτα: 22-7, 44-24, 62-33, 81-47      
Διαιτητές: Σκαλτσής, Καλογερόπουλος 
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Σταμούλης): Κουκουράβα 5(1), Παναγιωτοπούλου 2, Μπλιθικιώτη 17(2), Θεοφανίδη 7, Ραφτοπούλου 7(1), Πετροπούλου 9(1), Τσάμη 16, Τσιρογιώργη, Πάχνη 4, Παπακώστα, Γεωργακοπούλου 12(1), Ζαφείρη 2.
Άμιλλα (τσουκαλάς): Μίχαλου 4(1), Μάγκλαρη Ι. 9, Κοκκώνη , Παναγιωτοπούλου 22, Σιάμπου 12.

Για την στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ


Δηλώσεις
Πύρρου Βασιλεία (προπονητής Κρόνου Αγίου Δημητρίου): «Σήμερα τα κορίτσια απέδωσαν όμορφο μπάσκετ και το συνδύασαν με μια άνετη νίκη. Αυτό το οποίο έχει προτεραιότητα για εμάς είναι τα κορίτσια να χαρούνε το μπάσκετ και να πάρουν θετικά στοιχεία μέσα από την όλη διαδικασία. Απομένει ένα παιχνίδι στο οποίο θα δείξουμε την ίδια σοβαρότητα, αλλά πάνω από όλα αυτό που λέμε στις παίκτριές μας είναι να χαρούν το μπάσκετ και να παίξουν χωρίς άγχος».   

Τσάμη θεώνη (αθλήτρια Κρόνου Αγίου Δημητρίου): «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα όσα θέλουμε και μπορούμε να δείξουμε. Λειτουργήσαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Αύριο έχουμε ακόμα έναν δύσκολο αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Άμιλλας και εύχομαι σε όλες τις ομάδες να μην έχουν τραυματισμούς».    

Τσουκαλάς Θεόδωρος (προπονητής Άμιλλα): «Είναι ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική. Είναι πολύ καλύτερες οι άλλες ομάδες. Είμαστε σίγουρα ο σάκος του μποξ για μερικούς, αλλά εμείς κερδίσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία. Έχουμε μόνο πέντε παίκτριες εκ των οποίων οι τρεις είναι μέσα σε όλες τις στατιστικές. Στα ριμπάουντ, στις ασίστ, στους πόντους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε πολλά παιδιά. Αλλά αυτή είναι η μοίρα μας. Θα δουλέψουμε συνέχεια πάνω σε αυτό μήπως κάποια από αυτά τα παιδιά παίξουν του χρόνου Α2 που έχουμε μια ομάδα με πιο έμπειρες παίκτριες».  

Μίχαλου Μαρίνα (αθλήτρια Άμιλλα): «Σήμερα δεν ήμασταν καλές. Δεν καταφέραμε να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και από ένα σημείο και μετά μας ξέφυγε το σκορ. Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για εμάς προκειμένου να μαζέψουμε εμπειρίες και να βελτιωθούμε στο συνέχεια».