Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

"Μπαμ" με Μητρουλά από τους Τιτάνες Αλμυρού.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Τιτάνες Αλμυρού καθώς ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του έμπειρου Αντώνη Μητρουλά στην ομάδα.

Ο Μητρουλάς ο οποίος για οικογενειακούς και υπηρεσιακούς λόγους μετακόμισε στον Αλμυρό αναμένετε με την εμπειρία του να βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ τους Τιτάνες Αλμυρού , που πέρυσι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος είχαν κάνει το 3 στα 3.

Ο 42χρονος καλαθοσφαιριστής ο οποίος κουβαλάει μια μεγάλη καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου , Κενταύρο Κατηχωρίου, Θεσσαλικό, Ανάληψη , Γ.Σ. Σαππών Κομοτηνής , Γ.Σ.Αλμυρού και τα τελευταία χρόνια στην Αγριά (Μεταμόρφωση). είναι πρώτος σε συμμετοχές , πόντους και τρίποντα την τελευταία εικοσαετία και γνωρίζει καλά την Α2 ΕΣΚΑΘ καθώς  έχει αγωνιστεί άλλες τρεις χρονιές εκεί με ισάριθμες ανόδους, η τελευταία με την Μεταμόρφωση το 2017 όπου και βγήκε πρώτος σκόρερ και μπόμπερ στην κατηγορία.

Το Δ.Σ. της Αγριάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει για την αποχώρηση του  Αντώνη Μητρουλά:

«Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας, φιλίας και αλληλοεκτιμησης ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας, τον Αντώνη Μητρουλα! Για επαγγελματικούς λόγους ο Αντώνης μετακόμισε στην πόλη του Αλμυρού και έτσι οι υποχρεώσεις του δεν τον αφήνουν να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας αλλά και να κλείσει εδώ την μπασκετική του διαδρομή. Όπως θα θέλαμε όλοι να γίνει!!!! 

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλες αυτές τις χαρές αλλά και τις λύπες που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια!!! Προέφερες τα μέγιστα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της ομάδας μας!!! Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανειδειν!!! ΑΝΤΩΝΗ η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για σένα!!!!

Σου ευχόμαστε υγεία, προσωπική ευτυχία και ότι καλύτερο στην νέα σου ζωή!!!!»

Με εκτίμηση το Δ.Σ