Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Τίμησε στην Join us την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας

Τις πολύπλευρες δράσεις που στόχο τους έχουν να αναδείξουν πως όλοι δικαιούνται πρόσβαση παντού, όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή, τη δουλειά, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό εγκαινίασε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε την εταιρεία, υποστήριξης, εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και παροχής υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρία, ευπαθείς ομάδες & επαγγελματικής ειδικής αγωγής «Join us».

Εκεί, συναντήθηκαν με παιδιά που αποτελούν θερμούς υποστηρικτές της ομάδας και μάλιστα, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνουν δυναμικό παρών στις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι αθλητές της ομάδας μας, ανταπέδωσαν αυτή τη στήριξη και αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους της μονάδας, μοιράστηκαν χρόνο με τα παιδιά, λαμβάνοντας και δίνοντας χαρά.

Από τους αθλητές του ΑΣΚ προσφέρθηκαν στα παιδιά μπάλες που έφεραν τις υπογραφές τους, ενώ έγιναν και οι ίδιοι αποδέκτες δώρων, αφού οι μικροί τους φίλοι δημιούργησαν καταπληκτικές τεχνοτροπίες από ξύλο που συνοδεύονταν από ευχετήριες κάρτες.

Η συνέχεια περιλάμβανε παιχνίδι, κοινές φωτογραφίες αλλά και η υπόσχεση για ανανέωση του ραντεβού στο γήπεδο, όπου το Σάββατο (4/12) στις 17:00 ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ. Καρδίτσας υποδέχεται τον Οίακα Ναυπλίου στις 17:00, σε ένα ματς που σκοπό έχει να στέλνει το μήνυμα της στήριξης προς τα άτομα με αναπηρία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Join us για την πρόσκληση και για την υποστήριξη στην προσπάθειά μας, όπως επίσης να τη συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελεί παρέχοντας εκπαίδευση, έρευνα, ψυχοκοινωνική υποστήριξη, συμβουλευτική, θεραπεία & υποστηριζόμενη διαβίωση σε ΑμεΑ.