Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ο Devonte Green στο larisabasket.gr

Η συνέντευξη του Ντεβόντε Γκριν :

Δημοσιογράφος : Σε είδαμε σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σκόραρες 20 πόντους και ήταν η καλύτερη σου εμφάνιση με την φανέλα της Λάρισας. Τι να περιμένουμε στο μέλλον, στους επόμενους αγώνες που έρχονται;

- Απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ και να φέρω νίκες, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό παίζοντας όσο πιο σκληρά μπορώ σε κάθε αγώνα.

Δημοσιογράφος : Ποια είναι η άποψη σου για το επίπεδο στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

- Ήμουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα τον προηγούμενο χρόνο οπότε γνωρίζω ότι το επίπεδο είναι πολύ δύσκολο ειδικά φέτος. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και περιμένω να είναι το ίδιο υψηλός σε κάθε παιχνίδι σε κάθε έδρα.

Δημοσιογράφος  : Μετά την ακύρωση του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό έρχονται τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, ίσως και τελικοί κάποιοι θα έλεγαν, όπου θα κριθούν πολλά. Είναι έτοιμη η ομάδα να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση;

- Πιστεύω πρέπει να αγωνιστούμε έξυπνα και να έχουμε χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας για να έχουμε περισσότερο εμείς την μπάλα στα χέρια και αυτό θα μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα και να διεκδικήσουμε και τα 3 παιχνίδια.