Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ξεκίνησε το νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ στη Θεσσαλία παρουσία του Δήμου Ντικούδη.

Σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου έγινε  με μεγάλη επιτυχία , στο Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας (Πατάκης), η έναρξη του νέου Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ .

 

Τους αθλητές υποδέχτηκαν , από πλευράς ΕΟΚ ο Υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων κ. Δήμος Ντικούδης , ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήσης Δότας , ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος , ο βοηθός προπονητή κ. Σάββας Τζήκας και ο φυσικοθεραπευτής κ. Μάριος Τραγούδας.

Στο κλιμάκιο της ΕΣΚΑΘ  συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι τα έτη 2006-2007  που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις , καθώς  έδειξαν  πολύ μεγάλη διάθεση , ξεδίπλωσαν  τα προσόντα τους και εντυπωσίασαν με τις ενέργειες τους.

Οι επισκέψεις του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή στα σωματεία θα συνεχιστεί με δυναμικό ρυθμό, με στόχο στις 19 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένες οι επόμενες κλήσεις των ενώσεων, να έχουν αξιολογηθεί όλοι οι αθλητές αυτών των ηλικιών.

Η εξέλιξη του Αναπτυξιακού προγράμματος, θα επιφέρει την περεταίρω αξιολόγηση αθλητών και επανεκτίμηση των δεδομένων που αναπόφευκτα θα αλλάζουν συχνά σε μια τόσο «ζωντανή» διαδικασία.