Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Ελασσόνα – Αστέρας 68-71 (Α2΄ ΕΣΚΑΘ)

Σημαντική εκτός εδρας νίκη για την ανδρική ομάδα του Αστέρα καθώς επικράτησε μετά από έναν δραματικό αγώνα του ΓΣ.Ε Ελασσόνας με 71-68.


Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παρ όλο που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες λογο τραυματισμών βασικών του παικτών (Αργυρόπουλος, Περιστέρης, Φωκουλης, Ξυνταρας) όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ελασσόνα ροκάνισε την διαφορά και εκμεταλλευόμενη τα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν οι παίκτες του Αστέρα πλησιάσε στο σκορ.

Το τέλος του αγώνα ήταν δραματικό και παρ όλο που Αστέρας έπαιζε στα τελευταία λεπτά με 4 παίκτες λόγω αποβολής με φάουλ των υπολοίπων παικτών(!!!) κατάφερε και έφτασε σε μια παλικαρίσια νίκη.

Να σημειώσουμε ότι αποβληθηκαν στη δεύτερη περίοδο ο προπονητής του Αστέρα Κώστας Μπαζάκης και ο αρχηγός Σπύρος Μπαζάκης.

Η ομάδα του Αστέρα αφιέρωσε τη νίκη στον αθλητή Χρυσοβαλάντη Βεσελι που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα και διεκομίσθει για τις πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας Ελασσονας. 

Ελασσόνα – Αστέρας 68-71
Δεκάλεπτα: 11-21, 34-42 , 48-62 ,   68-71.
Διαιτητές: Γκέκας - Τίκας
Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας(Δήμος) Φουνταρλής , Αλεξίου , Λιάπης , Γερονάτσιος , Αβελλάς , Γκαγκανάτσιος Κ. , Γκαγκανάτσιος Α. , Κλεισιάρης , Παρλάντζας , Κωνσταντινίδης , Πουρνάρας , Καραγιώργος.
Aστέρας:(Μπαζάκης Κ.) Ζησούλης 22(2), Παπάζογλου 2,  Κολλάτος 7(2), Παναγιώτου 6, Μπαζάκης Σ.11(1) ,  Βέσελι 6 , Καρβούνης 12,   Αδαμόπουλος 5(1), Φωκούλης .