Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Kοινωνική προσφορά από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση, στηρίζοντας έμπρακτα συμπολίτες μας. 

Η ομαδα της Καρδίτσας παρέθεσε γεύμα προς τιμή των ανθρώπων του «Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες» και από σήμερα άνοιξε ένα κύκλος δράσεων στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς. 

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του κέντρου κ. Μάττας Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος κ. Ψημμένος Σωτήριος και οι «φύλακες – άγγελοι» των ξεχωριστών ανθρώπων που συμμετέχουν στις δράσεις του. 

Από την πλευρά της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. παρευρέθηκαν από το team της διοίκησης ο κ. Παπαντώνης Θωμάς, ο προπονητής της ομάδας κ. Κρομμύδας Βασίλειος και οι παίκτες της ομάδας Κρεμμύδας Σταμάτης και Δημήτρης Πανταζής. 

Ο Πρόεδρος κ. Μάττας ευχαρίστησε τη διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, συγχαίροντας τους παράλληλα για την κίνηση τους αυτή αλλά και για την άνοδό τους στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Από πλευράς ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ο κ. Παπαντώνης εξήρε το έργο του «Θεοδωρίδειου Κέντρου - Ορίζοντες» δηλώνοντας  πως η κίνηση αυτή της ομάδας μπάσκετ εστιάζει στο ότι η κοινωνική προσφορά και ο  αθλητισμός είναι δύο βασικοί πυλώνες για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου.