Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ιστορική και Δύσκολη χρονιά

Σε ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Καρδίτσας αναφέρει:

«Φέτος θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν τις είχαμε φανταστεί και δεν είχαμε «ξαναδουλέψει» επάνω σε αυτές... 

Ελέγχους στην είσοδο για τους φιλάθλους μας για πιστοποιητικά εμβολιασμού 

Τα τελικά «τεστ» μας στη λειτουργία της ομάδας μας, όπως: ήχος Γηπέδου, Ρόλους που δεν ξανά είχαμε στην ομάδα, φιλοξενία ομάδας, παρουσίαση ομάδων, συνεντεύξεις τύπου, αποκατάσταση παικτών κ.α.

… και σε όλα αυτά έχουμε ένα τεράστιο θέμα με του τραυματίες καθώς: Κακαββάς, Παπανδρέας, Γεωργατζάς, Αντωνίου, Πανταζής, Αργύρη, ταλαιπωρούνται από συνεχόμενους τραυματισμούς… Το τρομερό είναι ότι πριν καν ανακοινώσουμε το νέο μας παίκτη, Ηλία Χαλιμούρδα, τραυματίστηκε βαριά στο πρώτο φιλικό που θα αγωνιζόταν. 

Αν μαζέψουμε τους τραυματίες παίκτες μας,  φτιάχνουμε ακόμη μία ομάδα!!! 

Θα προσθέσουμε ότι ακόμη στην περίοδο της προετοιμασίας φέτος το πρόγραμμα των φιλικών άλλαζε μπορεί και το προηγούμενο βράδυ καθώς ΟΛΕΣ οι ομάδες αντιμετωπίζουν σχεδόν ίδια προβλήματα. Σε παράδειγμα θα βάλουμε ότι για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι είχε προσκληθεί η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών που τελικά μας ενημέρωσαν την Πέμπτη ότι αδυνατούν να έρθουν στην Καρδίτσα.

Πάμε για την επίσημη πρώτη εμφάνιση στη ΒΕΘΝΙΚΗ – Ιστορική για εμάς – στο Γήπεδο του Σχηματαρίου την Κυριακή. Έως τότε ελπίζουμε η θεά τύχη να έχει κάτι για εμάς.»