Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

"Μπαμ" από τον Λέοντα Τυρνάβου με Δημήτρη Μακρή

Μια απίστευτη και σπουδαία μεταγραφή και «πολυτέλεια» για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος, πραγματοποίησε η διοίκηση του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας.

Κατάφερε και έντυσε στα «χρυσοπράσινα» τον σπουδαίο Λαρισσαίο καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μακρή !!!

Οι περισσότεροι αθλητές μετά από μια τέτοια πλούσια και «γεμάτη» καριέρα σκέφτονται την απόσυρση,κάτι που φαντάζει περισσότερο λογικό, αλλά ο ίδιος δείχνει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν, και να δείχνει ασταμάτητος στο γήπεδο, δημιουργώντας συνθήκες προπόνησης που οι περισσότεροι αθλητές μας δεν έχουν ξανά συναντήσει σε τόσο υψηλό επίπεδο κερδίζοντας το σεβασμό όλων.

Η καριέρα του,πλούσια και γεμάτη τίτλους σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα Εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο.

Ξεκίνησε από την Ολύμπια Λάρισας αγωνιζόμενος στην Α2.

Επόμενοι σταθμοί στη καριέρα του Νίκαια - ΑΕΛ - Ίκαροι Τρικάλων και Λευκάδα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Η συνέχεια τον βρίσκει στο νησί της Ρόδου (λόγω μετάθεσης) αγωνιζόμενος στις τοπικές ομάδες Διαγόρα Ρόδου και Αναγέννηση Ρόδου στο τοπικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας διαδοχικές ανόδους.

Στη συνέχεια επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, και συγκεκριμένα στον Παλαμά, οδηγώντας την τοπική ομάδα στη Β Εθνική κατηγορία.

Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται και στον Γ.Σ.Φαρσάλων, που από τα τοπικά πρωταθλήματα και με διαδοχικές ανόδους καταφέρνει να φτάσει να αγωνιστεί για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Η πλούσια διαδρομή του συνεχίζεται και για δεύτερη φορά επιστρέφει στην ομάδα του Παλαμά, όπου ήταν ο τελευταίος του σταθμός αγωνιζόμενος στη Β και Γ Εθνική αντίστοιχα.

Ήδη ο αθλητής που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα το τελευταίο δεκαήμερο, δηλώνει έτοιμος και φυσικά υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο για το αυριανό πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μακρής θα ξανασμίξει με τον Δημήτρη Χασαμπαλιώτη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες πριν χρόνια στην ΑΕΛ.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Μακρή που πρόσφατα έγινε πατέρας,υγεία και καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες.