Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Κρίσιμο ματς απέναντι στο Παγκράτι για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας - Ζωντανά ο αγώνας

 

Κρίσιμο παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό του Μετς, δοκιμάζεται με αντίπαλο το Παγκράτι.

Το πρωτάθλημα της Α2 ξεκίνησε με τεράστιο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό και είναι χαρακτηριστικό, πως μετά από δυο αγωνιστικές, μόλις τρεις ομάδες δεν έχουν γνωρίσει την ήττα!!! Ανάμεσά τους και ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας που μετρά 2-0 και θέλει να διευρύνει αυτό το μικρό σερί και στο Παγκράτι. Η αποστολή θα είναι δύσκολη, αφού οι «ροσονέρι» της Αθήνας είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Α2 και ειδικά στην έδρα τους είναι πάντοτε πολύ ανταγωνιστικοί.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε χωρίς προβλήματα και εκτός απροόπτου, ο ΑΣΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με πλήρη σύνθεση. Το ματς μάλιστα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, μιας και ο Δημήτρης Λιόγας επιστρέφει στο Μετς ως αντίπαλος, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ντράσκοβιτς και Πεφάνη, που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του Παγκρατίου.

Ζωντανά ο αγώνας από το telesport.gr

Σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση ο αγώνας του Σαββάτου στις 5 μ.μ. από το telesport.gr. Μπείτε στο https://telesport.gr/live1/ και παρακολουθήστε ζωντανά τον κρίσιμο αγώνα.