Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Κένταυρος Ζαγοράς - Γ.Σ.Σκιάθου 44-60 (Α2 ΕΣΚΑΘ)


Ανώτερη και πιο έτοιμη η Σκιάθος πήρε προβάδισμα με ένα σερί 24-0 κάνοντας το 7-5 του 7ου λεπτού 7-29, και διατηρώντας το προβάδισμα με άνεση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Ζαγοράς.

«Για τους γηπεδούχους σημαντικότερο όλων είναι ότι το μπάσκετ επέστρεψε στην Ζαγορά με την τέλεση επίσημου αγώνα μετά από 13 χρόνια σε ένα χώρο που αποτελεί στολίδι για την περιοχή. Το γεγονός ότι ο πρώτος αντίπαλος ήταν μια ομάδα η οποία είναι και αυτή της περιφέρειας και αντιμετώπισε και αυτή πολλά προβλήματα με την έλλειψη γήπεδου αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή. Με την ελπίδα ότι αυτό το γήπεδο θα φέρει ακόμα πιο πολλά στον αθλητισμό η ομάδα μας θεωρεί αυτή την ημέρα ορόσημο για τον αθλητισμό της περιοχής » καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας της Ζαγοράς.


Επίσης ο Γ.Σ.Σκιάθου σε ανακοίνωσή του για την νίκη και την φιλοξενία του Κένταυρου Ζαγορας αναφέρει:
«Οι παίχτες και ο προπονητής της ομάδας, θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη σημερινή μας νίκη στους δύο άτυχους συμπαίχτες μας, Πεζάτο Γιάννη και Λάνι Αλέξανδρο!
Καλή ανάρρωση μάγκες!
Σας περιμένουμε!!!
Επίσης ευχαριστούμε τη Ζαγορά για τη φιλοξενία και το δώρο στα αποδυτήρια μετά το ματς..... ανταποδίδουμε με ένα αναμνηστικό δώρο που θα σας στείλουμε μέσα στην εβδομαδα.»

Κένταυρος Ζαγοράς - Γ.Σ.Σκιάθου 44-60
Δεκάλεπτα:  7-17, 16-32, 29-46, 44-60.
Διαιτητές : Παπαγιώτης, Γεωργοσόπουλος
Κένταυρος Ζαγοράς :(Δέρβος) Κουτσελίνης 3, Λάσκος 1, Καραρρήγας 14(2), Οικονόμου, Ψαθάς 3(1), Βαΐτσης 13, Χαδίνης 6, Σκαρίμπας 2, Καρτσιώτης 2.
Σκιάθος (Μπορίνος): Ρίκα 6(2), Τσάκα 2, Ντότση, Ζαφείρης 28, Κρίτσαλος 13(2), Γιαννίτσης 2, Μουτζούρης Ι., Καραμάνος 6, Μουτζούρης Η., Σβίγκος 3.