Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ίκαρος Νεάπολης – Ερμής Αγιάς 2018 37-44 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου κυριάρχησε η αστοχία και οι δυνατές μονομαχίες, η ομάδα της Αγιάς έφυγε με το διπλό από το κλειστό του Αγίου Θωμά!


Στο πρώτο δεκάλεπτο, με του γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν τρόπους να φτάσουν στο καλάθι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 7 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ίκαρος βάζοντας τα μακρινά σουτ και παίζοντας καλή άμυνα ισορρόπησε το παιχνίδι, με τον Ερμή ωστόσο να κρατάει το προβάδισμα στο ημίχρονο 18-22. 

Στο δεύτερο ημίχρονο  συνεχίστηκε η αστοχία και οι κακές επιλογές από τις δυο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν σταδιακά την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους. Η αντεπίθεση του Ικάρου στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει χέρια το ροζ φύλλο αγώνα το οποίο κατέληξε στην ομάδας της Αγιάς, η οποία έκανε το πρώτο της διπλό στην φετινή σεζόν! 


Ίκαρος Νεάπολης – Ερμής Αγιάς 2018  37-44
Δεκάλεπτα:  8-15, 18-22, 28-35, 37-44
Διαιτητές : Γιατρόπουλος - Δότας
Ίκαρος Νεάπολης: (Καραγιάννης) Πατουλιώτης, Kωστόπουλος , Κουτσούκης ,  Καρακώστας , Καραγιάννης , Κυριακάκης ,  Γεωργαντάς Φ., Χατζηγιακουμής ,  Γεωργαντάς Α., Πηλίτσης , Καφετζής , Γκορτσίλας .
Ερμής Αγίας 2018 (Μακροβασίλης) Γκατζόγιας , Μάτης Γ. , Μάτης Ν. , Ντεβές , Τσικρίκης , Ρηγόπουλος ,   Ριζούλης , Τάτσιος , Αγορίτσας , Χονδροδήμος , Παπαριζούλης ,  Φούκας .