Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την άνοδο των Θεσσαλικών ομάδων σε Β΄ και Γ΄ Εθνική ανδρών

Ανακοινώσεις που συγχαίρουν τις ομάδες για την άνοδο σε Β΄ και Γ΄ Εθνική ανδρών μετά τις ανακατατάξεις της ΕΟΚ εξέδωσαν Θεσσαλικοί σύλλογοι .


Α.Σ.Καρδίτσας

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει τις ομάδες της Καρδίτσας Αναγεννηση Καρδιτσας 1904 BC και ΣΟΦΑΔΕΣ Γ.Σ. για τη συμμετοχή τους στα προσεχή πρωταθλήματα της Β' και της Γ' Εθνικής αντίστοιχα.
Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι ο νομός μας θα εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ της νέας περιόδου.
Καλή Σεζόν με Υγεία και Επιτυχίες!!!»

ΙΩΝΑΣ
«Η ομάδα μας θα ήθελε να συγχαρεί τις ομάδες της Μαγνησίας , Ολυμπιακό Βόλου και Αγριά αλλά και όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας για την άνοδο τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες και να τους ευχηθεί καλή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.»

ΔΑΝΑΟΙ
«Ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα, συγχαίρει την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα για την άνοδό του στην Γ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του σωματείου και κάθε επιτυχία στην πρόκληση της συμμετοχής στην Εθνική κατηγορία.»


ΑΕΤ
«Το Δ Σ της ΑΕΤ BC συγχαίρει τον ΑΟΤ για την άνοδο του στην Γ' Εθνική και του εύχεται καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα !!!»

ΑΝΑΛΗΨΗ
«Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο τους στις εθνικές κατηγορίες της Β και Γ εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες του τόπου μας να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα εθνικού επιπέδου»

ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
«Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα για την άνοδό της στη Γ' Εθνική κατηγορία μέσω της ανακατάταξης των ομίλων. 

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στις ομάδες της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στη Β' Εθνική καθώς και στις ομάδες της Αγριάς και των Σοφάδων για την άνοδό τους στη Γ'Εθνική κατηγορία.

Πλέον είναι φανερό ότι το μπάσκετ στη Θεσσαλία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, αναπτύσσεται μέσα σε δύσκολους καιρούς και είναι το άθλημα που ταιριάζει στους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας. »


ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
«Θερμά συγχαρητήρια στην ομαδα μπάσκετ του ΑΟ Τρικαλα , για την άνοδο της στην Γ εθνική.

Χαρίσατε στην πόλη μας μεγάλη χαρά και ευχόμαστε να μπορέσουμε να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές.

Με υγεία, καλές επιτυχίες »