Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Αντίστροφη μέτρηση για το 3X3 Flash Open στη Λάρισα

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός αποτελεί η διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ Flash Open 3on3 στη Λάρισα το τριήμερο 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Μετά από ένα ταξίδι σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, τώρα και στη θεσσαλική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Κεντρική πλατεία της πόλης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το μπάσκετ.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των συμμετεχόντων είναι: 10-12, 13-15, 16-18, 19-35, over 35 και γυναίκες.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ. στη διεύθυνση http://www.flash3on3.gr/  και www.cosmossport.gr/el/cms/214/3on3-flash-open

Με τη συμπλήρωση των απαιτούμενων ομάδων δεν θα γίνουν δεκτές επιπλέον συμμετοχές.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι με τους αγώνες, αθλητές, διαιτητές, προσωπικό κ.λπ., πρέπει να υποβληθούν σε rapid test, 24 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων. Η βεβαίωση του αποτελέσματος θα κατατεθεί στη γραμματεία του τουρνουά την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα κοινοποιείται στην ιστοσελίδα των διοργανωτών και στο f/b, όπως επίσης και σε πίνακα ανακοινώσεων στον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά.

Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα τους στο γήπεδο.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών/-τριών θα είναι δωρεάν και σε όλους θα δοθούν μπλουζάκια του τουρνουά. Τα μπλουζάκια μπορούν να τα παραλάβουν οι διαγωνιζόμενοι από το αθλητικό κατάστημα της cosmos sport της Λάρισας από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.