Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Πελασγός – Ηλιούπολη 39-75 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Δεύτερη νίκη για την Ηλιούπολη που επικράτησε με 39-75 του Πελασγού Μεγαλόπολης, κατά τη δεύτερη ημέρα της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης. 


Από το ξεκίνημα του αγώνα η Ηλιούπολη επέβαλε το ρυθμό της και δημιούργησε γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας (21-4, 8΄56΄΄). Με τον Πελασγό να μην μπορεί να αντιδράσει η Ηλιούπολη ανέβαζε διαρκώς τον δείκτη του σκορ (55-23, 26΄55΄΄) για να φτάσει εύκολα στο τελικό 75-39.   


Δεκάλεπτα: 7-21, 15-39, 28-55, 39-75 

Διαιτητές: Ελευθεριάδης, Παζώλης 

Πελασγός (Τσατσουλής): Καρύγιαννη, Παπαδοπούλου 2, Κυριακοπούλου, Σεφέρου 9(3), Δημοπούλου 5(1), Δούκουρη 11(2), Γεωργοπούλου, Λιλή 12.   

Ηλιούπολη (Φέξης): Χατζηδάκη 10(3), Αλεξία 13, Δαμουλάκη 24, Μήτσα 4, Χουγκάζ 4, Διαμαντοπούλου 2, Παπαθεοδώρου 2, Καλλεράντε 2, Βουγιούκα, Πετροπούλου 2, Πρίφτη 12. 


Δηλώσεις 

Τσατσουλής Γεώργιος (προπονητής Πελασγού): «Σήμερα μπήκαν με περισσότερο ενθουσιασμό τα παιδιά. Σιγά σιγά συνηθίζουν το περιβάλλον, καθώς είναι μικρά παιδιά. Παίξαμε απέναντι σε μια φοβερή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη, στον κόουτς και σε όλο το τιμ. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα δικά μας παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν». 


Παπαδοπούλου Φωτεινή (αθλήτρια Πελασγού): «Όλη η ομάδα έβαλε τα δυνατά της. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς το διασκεδάσαμε και πιστεύω πως φάνηκε αυτό στο παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαστε ευχαριστημένες που έχουμε έρθει εδώ από μια μικρή πόλη. Εύχομαι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».      


Αλεξία Διαμάντω (αθλήτρια Ηλιούπολης): «Είναι ένα δύσκολο τουρνουά με δυνατές ομάδες. Σήμερα μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, δεν είχαμε ρυθμό, στη συνέχεια όμως βρήκαμε ρυθμό και ανεβάσαμε τη διαφορά στο σκορ. Ακολουθούν ακόμα τρεις δύσκολοι αγώνες, τους οποίους και θέλουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση».   


Χατζηδάκη Αριάδνη (αθλήτρια Ηλιούπολης): «Συγχαρητήρια στον Πελασγό που το πάλεψε πολύ και ήταν πολύ καλές στα σουτ. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, γενικά σε όλο το ματς δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και ειδικά το αυριανό με τον Πρωτέα να το παλέψουμε και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».