Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητές Λάρισας οι παίδες του Κεραυνού!!!!! (Φώτο+vid)


Ο Κεραυνός είναι η πρωταθλήτρια ομάδα παίδων Λάρισας, αφού στον τελικό που έγινε παρουσία του Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικου , καθώς και του υπευθύνου αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήση Δότα , που ήταν και κομισάριος του αγώνα , αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, στο άδειο από φιλάθλους λόγω Υγειονομικών πρωτοκόλλων κλειστό του Αλκαζάρ , επιβλήθηκε με 45-70 του Σπάρτακου και έφτασε για 6η σερί χρονιά στην κατάκτηση του τίτλου.


Ο Κεραυνός ανεβάζοντας απόδοση από το 1ο δεκάλεπτο πήρε μια διαφορά την οποία αύξησε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο με το ημίχρονο να κλείνει στο 27-45.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με τους παίκτες των Παππά-Πάκα να έχουν σταθερά την διαφορά στους 20 πόντους , με το τελικό σφύριγμα να τους δίνει την νίκη - πρόκριση στον τελικό Θεσσαλίας με σκορ 45-70.

Πρώτοι σκόρερ για Κεραυνό αλλά και της αναμέτρησης οι Γιακούλας και Αργυρούλης με 20 πόντους ο καθένας , ενώ για το Σπάρτακο ο Πανάγος είχε 13(1) .

Στα παιδιά και των δυο ομάδων αξίζουν συγχαρητήρια για το θέαμα που πρόσφεραν την συγκεκριμένη στιγμή , αφού υπερβάλανε εαυτούς αγωνιζόμενα κάτω από αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στο κλειστό του Αλκαζάρ


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η παρέμβαση της αστυνομίας και μάλιστα 2 φορές, μια πριν να ξεκινήσει ο αγώνας και μια στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου που λόγω των Υγειονομικών πρωτοκόλλων , χρειάστηκε να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια οι διαιτητές ώστε να απομακρύνουν τους πολλούς φίλαθλους που θέλησαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι .

Να θυμίσουμε ότι πλέον ο Κεραυνός στον τελικό Θεσσαλίας . θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ημιτελικού Νίκη Βόλου-Αίολος Τρικάλων (10/7 ΕΑΚΛ) .

Σπάρτακος - Ν. Κεραυνός 45-70
Δεκάλεπτα: 13-26, 27-45, 38-62, 45-70
Διαιτητές: ΠΑΖΩΛΗΣ - ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ (ΔΟΤΑΣ Ζ.)
Σπάρτακος : (Βαρδακούλης) Ζέρβας 11, Αναστασιάδης 4, Παπαιωάννου 1, Λεβέντης , Κλεφτάκης 7, Γιτσόπουλος , Παπαναστασίου, Γούλας , Σκρέκας , Χαλκιάς 7(1), Σδόγγος 2, Πανάγος 13(1).
Ν.Κεραυνός :(Παππάς-Πάκας) Δρυστέλλας 2, Νταμπούρας , Αντωνόπουλος 6(1), Πλιάτσικας , Πάσχος 9(1), Δαραβίρας 4, Γιακούλας 20, Μάννης 9(1), Αργυρούλης 20, Δραγατσίκης , Μπόρσης Σ.