Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ήττα από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης για τον Σπάρτακο (Β' φάση Πανελληνίου Κορασίδων)

Ήττα από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης με 47-36 για τις κορασίδες του Σπάρτακου στον τελευταίο αγώνα της Β΄Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Κούραση και αστοχία δεν επέτρεψαν στα κορίτσια του Νίκου Φλωρου να κερδίσουν το παιχνίδι αν και βρέθηκαν πίσω στο μέχρι και με 14 πόντους η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα γύρισε το παιχνίδι και μάλιστα στο 3ο δεκάλεπτο βρέθηκε ο Σπάρτακος να περνάει και +1 πόντο μπροστά.

Εκεί η κούραση έκανε την εμφάνιση από την υπερπροσπάθεια στα κορίτσια του Σπάρτακου και ένα λάθος σφύριγμα των διαιτητών οι οποία αντί να καταλογίσουν αμυντικό φάουλ υπέρ του Σπάρτακου άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί και μάλιστα στην συνέχεια της φάσης έδωσαν αντιαθλητικό φάουλ υπέρ της Αλεξανδρούπολης, έδωσαν το δικαίωμα στην Ολυμπιάδα να δημιουργήσει μία διαφορά, την οποία διατήρησε μέχρι και το τέλος. 

Οι για 2η συνεχόμενη χρόνια πρωταθλήτριες Θεσσαλίας , πήραν την 3η θέση στη Β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος , ωστόσο τα κορίτσια του Ν. Φλώρου αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, δείχνοντας σε όλους ότι έχουν λαμπρό και μεγάλο μέλλον μπροστά τους.


Ολυμπιάδα Αλεξ. - Σπάρτακος 47-36
Δεκάλεπτα: 21-08, 27-19, 33-32, 47-36
Ολυμπιάδα (Ξανθίδης) Χόνδρου Ε. 6(1), Χόνδρου 6, Χιδεκίδου, Τσελιπιώτη 1, Χόνδρου 16(3), Βραχιολόγλου, Αγγελίδη 2, Πατσαλή 3.
Σπάρτακος Λάρισας (Φλώρος): Μπασδέκη, Νταϊάκη 7(1), Καραγιάννη 3, Παπατριανταφύλλου, Αγριόγηδου, Γουλούλη 6, Καλέτσιου 7, Ευαγγελουπούλου 7(2), Δημητριάδη, Κωτούλα, Αναστασιάδη 6.