Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Καλόγηρος: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο»

Η Εθνική Νέων Ανδρών ηττήθηκε από το Βέλγιο στο Ηράκλειο και οι Έλληνες διεθνείς, όπως και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάνος Μανουσέλης, δεν δίστασαν να παραδεχθούν το λάθος τους να υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Ήταν κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο Ανδρέας Καλόγηρος.


«Μπήκαμε πολύ χαλαρά από την αρχή και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, δεν το αφήσαμε, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και βρεθήκαμε σε ένα αρκετά καλό σημείο ως το ημίχρονο. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν βγήκαν όπως έπρεπε στο παρκέ. Ειλικρινά είναι από αυτούς τους αγώνες που δεν ξέρεις τι να πεις. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και το πληρώσαμε στο παρκέ».


Αν μπορεί να «βγει» κάτι από αυτή τη βραδιά και την ήττα είναι ένα κέρδος για τη συνέχεια: «Πιστεύω πως το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να μας βοηθήσει συνολικά στην πορεία. Να βγούμε πιο δυνατοί στα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε, να παίξουμε όπως πρέπει και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε στο υπόλοιπο του τουρνουά».