Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Αρχή προγραμματισμού με δοκιμές παιχτών για τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ. Καρδίτσας

Τις μηχανές του για τη νέα σεζόν «ζεσταίνει» ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ. Καρδίτσας, ο οποίος εκκινεί την οργάνωσή του για την 5η διαδοχική του χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Λιόγα, σηματοδοτεί εξελίξεις και στο «χτίσιμο» του αγωνιστικού τμήματος ενόψει της προσεχούς σεζόν, με τη διοίκηση και το νέο προπονητή να προχωρούν στις πρώτες συζητήσεις για τον απαραίτητο σχεδιασμό.

Μετά από μία πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, ο προγραμματισμός αρχίζει με tryouts, όπου ο νέος coach θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει αθλητές και να δουλέψει μαζί τους δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια.

Οι προπονήσεις θα έχουν το χαρακτήρα δοκιμών και μέρος μπορούν να πάρουν και αθλητές άλλων συλλόγων που επιθυμούν να προπονηθούν σε υψηλό επίπεδο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Τα tryouts ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και τα σχετικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες ασφάλειας για προπονητές και αθλητές.

Όσοι αθλητές άλλων συλλόγων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογό της Καρδίτσας.