Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Αιολικός-Ανάληψη 72-45 (Εφηβικό Μαγνησίας)

Ο Αιολικός Βόλου ξεκίνησε νικηφόρα στο  εφηβικό πρωτάθλημα Μαγνησίας καθώς επικράτησε με 72-45 της Ανάληψης .

Η ομάδα του Αιολικού σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Ο  Αιολικός Βόλου  παρά τις απουσίες του  ήταν ανταγωνιστικός  απέναντι στην ομάδα της Ανάληψης, που και αυτή είχε τις δικές της απώλειες,  καθόσον στην αρχή του παιχνιδιού τραυματίστηκε  αθλητής της  ο οποίος και αποχώρησε . 

Είναι  ένα πρωτάθλημα στην καρδιά του καλοκαιριού ,ένα πρωτάθλημα εν μέσω κορονοιού ,ένα πρωτάθλημα αμέσως μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις,  με τους  παίκτες απροπόνητους, ένα πρωτάθλημα για αυτούς που αντέχουν στα δύσκολα. Πολλές ομάδες δεν κατέβηκαν για τους λόγους που αναφέραμε! Είναι ένα πρωτάθλημα συμμετοχής  λίγων  ομάδων με  ένα γύρο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πρωταθλητής να μην είναι πάντα ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός. Σίγουρα  ένας δεύτερος γύρος θα ξεκαθάριζε το τοπίο και θα έδειχνε πραγματικά ποιος θα ήταν  ο καλύτερος. Από την άλλη πλευρά για τις  ομάδες που κατέβηκαν στο πρωτάθλημα το κέρδος είναι μεγάλο. Οι  αθλητές τους  θα πάρουν εμπειρίες παιχνιδιών και επιπλέον θα μάθουν να αγωνίζονται και να προχωρούν στη ζωή τους αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία .

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες

ΑΙΟΛΙΚΟΣ – ΑΝΑΛΗΨΗ  72-45 

Δεκάλεπτα : 24-09, 10-11, 18-12, 20-13

Αιολικός Βόλου (Σαμαράς Αντώνης-Καραγιώργος Δημήτρης )  Μπαιράμης ,Καραγιώργος ,Γκριτζαλής, Γκινίδης, Γκίστι, Μισαηλίδης, Σαββίδης ,Κολιαμήτρας, Νασίκας ,Οικονόμου ,Βόντζος ,Χατζής

Ανάληψη (Τύμπας Στέφανος) Κελαιδώνης, Μπιντάκας ,Μπακίρης Α,Μπακιρης Κ, Σέμπρος ,Βουγιούκας ,Ντάτσιος ,Αλμπανούδης