Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητής παίδων Θεσσαλίας για 3η χρονιά ο Κεραυνός!!!!!! (Φώτο+Δηλώσεις)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων στην ΕΣΚΑΘ πανηγυρίζουν από σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Ν. Κεραυνού που επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 74-37 στο κλειστό γυμναστήριο Χάλκης.

Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Δημητρίου Ντούγκου, του Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικου , καθώς και του υπευθύνου αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήση Δότα , αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, που ήταν και κομισάριος του αγώνα .  οι παίχτες των Παππά-Πάκα κατάφεραν, όπως ακριβώς και τις δυο τελευταίες χρονιές , να κατακτήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Η νικήτρια ομάδα αν και ξεκίνησε το παιχνίδι αγχωμένα και με πολλά εύκολα λάθη, στη συνέχεια του παιχνιδιού ανέβασε την απόδοση της και με όμορφο μπάσκετ κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο.

Πρώτοι σκόρερ  της αναμέτρησης , για  τον Κεραυνό  ο  Αργυρούλης  με 24(1) πόντους , που ήταν και ο MVP του τελικού και ο Σούλης με 13(3)  για τη Νίκη Βόλου.

Την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και των μεταλλίων και στις 2 ομάδες έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτριος Ντούγκος , o Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικος και ο υπεύθυνος αναπτυξιακού κ. Ζήσης Δότας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός θα πάρει μέρος  στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 17-21 Ιουλίου. 

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ν. Κεραυνού Κυρατζούλης Κώστας αναφέρει:
«Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του κεραυνού με τη συμμετοχή της ομάδας Παίδων στην πανελλήνια τελική φάση από χθες μετά το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα παίδων νομού Λάρισας προστέθηκε στις επιτυχίες μας και η τρίτη κατά σειρά κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων περιφέρειας Θεσσαλίας που μας δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα περιφερειών Βορείου Ελλάδος.
Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελα να αποδώσει τα συγχαρητήρια στην διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΘ καθώς και την διοίκηση του Ηρακλή Χάλκης και τον αντιδήμαρχο Κώστα Χατζηκωνσταντίνου για την άψογη διοργάνωση του τελικού μέσα σε συνθήκες covid με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Νίκης Βόλου για την σημαντική προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής.
Τα εύσημα στους διαιτητές και τη γραμματεία του τελικού αγώνα Παίδων για την αξία παρουσία τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και τους προπονητές μας για τη χαρά που μας πρόσφεραν καθώς και στους γονείς τους που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.
Υπόσχεση μας είναι πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την παραγωγική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών χωρίς μεγάλες κουβέντες και επαίνους!!!
Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Ν. Κεραυνού Κυρατζούλης Κώστας.»

Η Νίκη Βόλου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης αναφέρει:
«Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μόνο οι νίκες αλλά και οι ήττες.
Σήμερα η ομάδα μας στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε από μια ανώτερη ομάδα, τον Κεραυνό Λάρισας, η οποία πέρυσι κατέκτησε την Πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεραυνού, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος.
Η ομάδα μας φέτος έκανε την υπέρβαση και οι αθλητές μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Χωρίς να αμφισβητήσουμε την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας, στο σημερινό αγώνα είχαμε δύο σημαντικές απουσίες οι αθλητές μας Χριστόφορος Μόκας και Βασίλης Γελαδαρης για διαφορετικούς λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών.
Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι πως μέσα από τη σκληρή δουλειά τις επόμενες χρονιές θα καταφέρουν ακόμη περισσότερα. Μπράβο παιδιά!!! »


Κεραυνός Λάρισας  - Νίκη Βόλου 74-37 
Δεκάλεπτα:21-11, 40-24, 56-36, 74-37 .
Διαιτητές : Ξέρας - Καρακώστας
Ν.Κεραυνός :(Παππάς-Πάκας) Δρυστέλλας , Νταμπούρας 2, Αντωνόπουλος 3(1), Πλιάτσικας 4, Πάσχος 20(2),  Μπόρσης Κ. , Δαραβίρας 1, Γιακούλας 13, Μάννης 7(1), Αργυρούλης 24(1), Δραγατσίκης , Μπόρσης Σ.
Νίκη Βόλου : (Μαύρος - Τσιριγωτάκης) Βαλής 2, Σούλης 13(3), Τουτουτζόγλου 4, Μπάντελης, Παναγιώτου 7, Ανδρεόγλου 3,  Μπάρτζιος, Ζαμηλούδης 5,  Καλογήρου, Τσουκνίδας , Ψιλοβίκος 3, Μανώλης .