Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.(φώτο)

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα 27/6/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00,  η έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., στον πολύ όμορφο ύπαιθρο χώρο του ΗΟΟPS (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου 30), με το http://billkara.blogspot.gr/ να δίνει το παρόν και να καταγράφει τα όσα ειπώθηκαν .




Τα θέματα της ημερησίας διάταξης :

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

2. Τροποποίηση-εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με τον νόμο 4726/2020.

3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

4. Έγκριση οικονομικού απολογισμού από 1/1/2020-31/12/2020.

Στην αρχή της συνεδρίασης έγινε η εκλογή του προέδρου και του γραμματέα της Γ.Σ. , με το προσωρινό προεδρείο να ελέγχει τη νομιμότητα της εκπροσώπησης των Σωματείων – Μελών.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. κ. Δημήτρης Ντούγκος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και ευχήθηκε η νέα αγωνιστική χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα , αναφέρθηκε στις αθλητικές διοργανώσεις , στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα , στην τροποποίηση-εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τον νόμο 4726/2020, και ζήτησε την έγκριση του οικονομικού απολογισμού, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη της ΓΣ .

Από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν διάφορα θέματα που αφορούσαν την λειτουργία των ομάδων τόσο σε οικονομικό όσο και σε οργανωτικό τομέα , την υποχρεωτική παρουσία των γιατρών στους αγώνες , αλλά και θέματα όπως το αναπτυξιακό πρόγραμμα στη Θεσσαλία και την δημιουργία ενός παιδικού πρωταθλήματος που θα λάβουν μέρος ομάδες και από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας ,  με την ΕΣΚΑΘ να καταγράφει όλες τις επισημάνσεις των ομάδων και να δεσμεύεται ότι θα συζητηθούν όλα στο Δ.Σ με προσπάθεια για επίλυσή τους .