Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Καθοριστικό ματς το Σάββατο (5 μ.μ.) με Πανερυθραϊκό



Συνέχεια στο Top 8 της Α2 με τη 2η αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας έχει μια ακόμη πρόκληση μπροστά του, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, υποδέχεται τον Πανερυθραϊκός B.C.

Απέναντί του, ο ΑΣΚ θα βρει μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει τους «κυανόλευκους» με 78-77 στις 15 Μαϊου, στη 13η αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, στα οποία προστίθεται η κούραση από το ματς της Τετάρτης, όμως αυτές οι δυσκολίες ισχύουν για όλες τις ομάδες και ο Κώστας Κομποδιέτας με το συνεργάτη του Κώστα Σερίφη, με τη δεδομένη χρονική πίεση προετοίμασαν την ομάδα για το ματς του Σαββάτου.

Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ
Τα μέτρα κατά της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την παρουσία φιλάθλων, όμως όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς μέσα από το επίσημο κανάλι του ΑΣΚ στο Youtube. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. λοιπόν, συντονιστείτε στην  διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=MdK0NPUZ5Lg