Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Στόχος η επιστροφή στις νίκες για τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας - Ζωντανά ο αγώνας με τον Οίακα το Σάββατο.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας τον Οίακα Ναυπλίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Στόχος των «κυανόλευκων», είναι η επιστροφή στις νίκες, αφού στα δυο πρώτα ματς μετά τη διακοπή, ο Α.Σ.Κ. γνώρισε ισάριθμες ήττες και φάνηκε αρκετά επηρεασμένος από την πολύμηνη αποχή. Οι απουσίες, αλλά και η έλλειψη λύσεων στα τελευταία λεπτά των αγώνων, στέρησαν από την ομάδα τη δυνατότητα να μπει με το δεξί στο δεύτερο και κύριο μέρος του πρωταθλήματος.

Όμως ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς στο πρωτάθλημα και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ανάκαμψης. Το Σάββατο, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας έχει να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και την αντίσταση του Οίακα Ναυπλίου, που έρχεται πάνοπλος και ξεκούραστος στην Καρδίτσα, αφού η ομάδα της Αργολίδας δεν έχει ακόμη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ο Οίαξ Ναυπλίου, μετρά δυο νίκες και δυο ήττες μέχρι τώρα, ενώ ο κόουτς Χάρης Κουλουριώτης στηρίζει πολλά στον άλλοτε διεθνή Μιχάλη Πελεκάνο, αλλά και στους πολύ έμπειρους Κουμπούρα και Καλλινικίδη. Ο σκόρερ Σιμιτζής, αλλά και οι νεαροί και ταλαντούχοι Παπαφλωράτος, Σκορδάς και Βύρλας συμπληρώνουν τις βασικές επιλογές μιας ομάδας με εμπειρία και δυνατότητες.

Σε live streaming ο αγώνας από το κανάλι του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων γίνεται ο αγώνας, όμως όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το κανάλι του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας στο youtube. Ο αγώνας του Σαββάτου (5 μ.μ.) θα είναι διαθέσιμος για όλους στο link:

https://www.youtube.com/watch?v=XNENOiaVoCA

Διαιτητές της συνάντησης, έχουν οριστεί οι κ.κ. Τσιρτσιμάλης, Μπακάλης και Ι.Αγραφιώτης.