Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός-Περιστέρι και αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ανδρών

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ , ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται, λόγω θετικών κρουσμάτων COVID 19 στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι άλλοι τρεις προημιτελικοί, καθώς και ο ένας ημιτελικός στον οποίο δεν εμπλέκεται ο νικητής του αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί είναι: Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας (9/2), Λαύριο-ΑΕΚ (10/2) και Ηρακλής-ΠΑΟΚ (10/2).

Επίσης , για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 10/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου.