Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις Τρικαλινών ομάδων για την απώλεια του Κώστα Θεοχάρη

Τα Δ.Σ. ομάδων των Τρικάλων εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Κώστα Θεοχάρη που έφυγε σήμερα από την ζωή.



Συλλυπητήριο A.E.T B.C
«Η ομάδα της Α.Ε.Τ. B.C  εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός εκ των πρωτεργατών του Τρικαλινού μπάσκετ, του Κώστα Θεοχάρη. Η προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ  ήταν μεγάλη.  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»


Συλλυπητήρια του Αίολου Τρικάλων 

«Το Δ.Σ. του Αίολου Τρικάλων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Θεοχάρη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Η προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο ήταν μεγάλη. Σε εποχές που το άθλημα έψαχνε τον βηματισμό του ο Κώστας Θεοχάρης έβαλε θεμέλια για την άνθηση του αθλήματος. Τόσο ως παράγοντας στον Σπόρτιγκ, όσο και από το χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»


Συλλυπητήριο του  ΑΟΤ

«H διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Θεοχάρη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Υπηρέτησε τον χώρο του μπάσκετ σε δύσκολες εποχές και για πάρα πολλά χρόνια, από την θέση του διοικητικού παράγοντα του Σπόρτιγκ Τρικάλων , από την θέση του προπονητή επίσης, από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης γυναικείου τμήματος μπάσκετ στον Σπόρτιγκ και από την θέση του ιδρυτή και προέδρου του Ερμή Τρικάλων. Επίσης , υπηρέτησε την καλαθοσφαίριση ως διαιτητής και ως κριτής .»

Συλλυπητήριο Ικάρων
«Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο ενός εκ των πρωτεργατών του Τρικαλινού μπάσκετ, του Κώστα Θεοχάρη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Συλλυπητήριο μήνυμα  Δαναών
«Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Κωνσταντίνος Θεοχάρης. Ένας άνθρωπος  ο οποίος προσέφερε στο Τρικαλινό μπάσκετ στα “πέτρινα”  και στα δύσκολα χρόνια πριν ακόμη το άθλημα γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό. Παράγοντας και προπονητής του ιστορικού Σπόρτιγκ Τρικάλων ενώ υπήρξε και διαιτητής. Ιδρυτής του συλλόγου Ερμής Τρικάλων. Ο  Α Σ Δαναοί Τρίκαλα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»