Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

«Καρέ» μεταγραφών για τον Γ.Σ.Αμπελώνα.

Την  απόκτηση τεσσάρων ικανών και ποιοτικών παικτών ανακοίνωσε σήμερα ο  Γ.Σ.Αμπελώνα , οι οποίοι αναμένετε να τον βοηθήσουν στο δυσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.


Συγκεκριμένα πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας τους ταλαντούχους νεαρούς Κώστα Πασχάλη, Γιώργο Καραγιάννη, Ντίνο Σιαμέτη και Γιάννη Κουγιώνα.


O Κώστας Πασχάλης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Νίκαια 2012 και την Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου ήταν ο 2ος σκόρερ της ομάδας με 280 πόντους (15,55 μ.ο. ανά παιχνίδι),  αλλά και ο πρώτος μπόμπερ με 47 τρίποντα.

Ο Γιώργος Καραγιάννης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε  στον Σπάρτακο και την Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου ήταν ο 4ος σκόρερ της ομάδας με 154 πόντους (9,6 μ.ο. ανά παιχνίδι) , αλλά και ο δεύτερος μπόμπερ με 25 τρίποντα.

Ο Ντίνος Σιαμέτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε  στον Μύτικα και την Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου σημείωσε 76 πόντους (5,42 μ.ο. ανά παιχνίδι)  με 3 τρίποντα.

Ο Γιάννης Κουγιώνας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε  στον Αστέρα και την Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου ήταν ο 4ος σκόρερ της ομάδας με 92 πόντους (9,8 μ.ο. ανά παιχνίδι) , αλλά και ο δεύτερος μπόμπερ με 7 τρίποντα.


Η ανακοίνωση:
«Τόπο στα νιάτα...
Στην οικογένειά μας οι: Κώστας Πασχάλης, Γιώργος Καραγιάννης, Ντίνος Σιαμέτης, Γιάννης Κουγιώνας.

Κώστα, Γιώργο, Ντίνο, Γιάννη καλωσορίσατε.»