Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Γιάννης Τζήμας: «Δύσκολο εμπόδιο το Περιστέρι» - Εκτός δράσης ο Καμπερίδης

Η αποστολή της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για τον αγώνα της όγδοης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League, απέναντι στο ποιοτικό Περιστέρι.

Οι Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσουκέρας  θα καθοδηγήσουν τους καλαθοσφαιριστές σε αυτή τη δύσκολη «μάχη» στο «Α. Παπανδρέου», με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Τζήμας υπογράμμισε τα εξής για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Βρισκόμαστε σε μία αρκετά δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας, αφού μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ ακολούθησαν δύο αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα μας τα οποία μας προβλημάτισαν ιδιαίτερα.

Με διάθεση να ξεπεράσουμε άμεσα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον Covid-19 και από τους τραυματισμούς, πρέπει να παλέψουμε, να βγάλουμε ενέργεια και να εμφανίσουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι ένα σύνολο που είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις, ενώ έχει στον πάγκο έναν εξαιρετικό προπονητή τον κ. Πεδουλάκη, άρα για εμάς αποτελεί δύσκολο εμπόδιο. Το Περιστέρι είναι πιο ξεκούραστο από εμάς, όμως καλούμαστε να εμφανίσουμε όρεξη και ομαδικότητα μέσα στον αγώνα.

Την ερχόμενη εβδομάδα με υγεία πάνω από όλα και ενότητα είμαστε υποχρεωμένοι να οδηγούσε την ομάδα πιο κοντά στις επιτυχίες και γενικότερα στους στόχους της για τη φετινή περίοδο».

Όπως είναι γνωστό, νέος τεχνικός ηγέτης της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι και επίσημα ο κ. Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος θα βρεθεί στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας για να ξεκινήσει το έργο του.

Εκτός δράσης ο Καμπερίδης

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τη «μάχη» της όγδοης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League με το Περιστέρι BC μέσα στο «Α. Παπανδρέου», εκεί όπου στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι οι Γιάννης Τζήμας (Δηλώσεις) και Βαγγέλης Κουτσουκέρας.

Στη δύσκολη αυτή αποστολή δε θα μπορέσει να συνεισφέρει ο Μιχάλης Καμπερίδης λόγω τραυματισμού που αποκόμισε από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη την πέμπτη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης υπέστη κάταγμα στο λαρυγγικό χόνδρο σε μία φάση που δε δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο 26χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στον τράχηλο και θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10-15 ημέρες. Η διοίκηση του εύχεται περαστικά.

Τέλος, πριν την αναχώρηση των «κυανόλευκων» από τη Λάρισα, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης βρέθηκε ο Λίνος Γαβριήλ που αποχαιρέτησε τους καλαθοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.