Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Βασίλης Κρομμύδας : H πιο μεγάλη απουσία ... είναι του κόσμου μας


Ο Προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Κρομμύδας έδωσε μια μίνι συνέντευξη για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Κόουτς Vasilis Krommidas πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα με τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν, λόγο COVID-19, αλλά και με τις νέες ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο;

Κρομμύδας Βασίλης: Kατ’ αρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του Νομού μας καλή επιτυχία στην πραγματικά δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε. Υγεία για όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον Ιανό και υπομονή και δύναμη...

Πραγματικά ζούμε μια χρονιά χωρίς προηγούμενο...Eρχόμενοι από διακοπή λόγω κορονοϊού την προηγούμενη σεζόν και έχοντας να παλέψουμε με τις καταστροφές που άφησε ο Ιανός σε κάθε άκρη της πόλης μας και του νόμου μας. Ίσως μοιάζει αστείο όταν τόσοι πολλοί συμπολίτες μας έχουν πάθει τεράστιες καταστροφές, έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες… να αναφέρουμε την ζημιά που έχουν πάθει οι σύλλογοι του νομού μας, αλλά η ζημιά αυτή υπάρχει και είναι τεράστια.

Μείναμε χωρίς προπόνηση για πάνω από δύο βδομάδες όπως είναι γνωστό, ενώ στη φυσική μας έδρα θα μπούμε αρχές Νοεμβρίου και πριν θα πρέπει να δώσουμε 3 ματς σε μια βδομάδα, όλα εκτός έδρας!!. Οπότε σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας για το πρωτάθλημα είναι αρκετά μεγάλος για μας πλέον.

Ο όμιλος μας αποτελείτε από ομάδες έμπειρες στην κατηγορία όπως οι Γ. Σ. Τιτάνες Παλαμά, ο AGSI B.C. (Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων), ο Ολυμπιακός Βόλου. Αλλά και από ομάδες νεοφώτιστες με υψηλές φιλοδοξίες και μπάτζετ αν κρίνουμε από τις μετακινήσεις παικτών όπως των, Πολίτη και Πανάρα σε Αλμυρό (Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού Καλαθοσφαίριση) και Γόμφους (Γ.Σ. Γόμφοι) αντίστοιχα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν σε ένα πρωτάθλημα 11 ομάδων όπου πέφτουν οι 4 και με τον Ιο να αλλάζει ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα της προπόνησης, τίποτα δεν θα είναι εύκολο για κανέναν. Ας ελπίσουμε να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα στα γήπεδα.

Είναι έτοιμη η ομάδα για την πρώτη αγωνιστική και ποιες οι απουσίες για το παιχνίδι στα Ιωάννινα;

Κρομμύδας Βασίλης: Η προετοιμασία της ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα στα Γιάννενα είχε αρκετές απουσίες για την ομάδα μας. Δεν θα είναι μαζί μας οι: Χρήστος Βούλγαρης λόγω τραυματισμού, Δημήτρης Πανταζής και Κωνσταντινος Τσελιος  λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δημιούργησε ο κορονοϊός και ο Δημήτρης Ντούρλιας λόγω μαθητικών υποχρεώσεων.

H πιο μεγάλη απουσία όμως, είναι του κόσμου μας, που σε κανονικές συνθήκες θα ήταν μαζί μας όπως τους είχαμε πέρυσι. Μέχρι να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων, εμείς πρέπει να παίξουμε και για αυτούς που τόσο πολύ μας στήριξαν μέχρι τώρα φτάνοντας μαζί μας μέχρι τη... Φλώρινα!

Πέρα όμως από τις απουσίες η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά, το σταφ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά (Alexandros Kiriakis - Melina Tsirimokou) και πάμε στα Ιωάννινα να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν!