Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Στον Ποσειδώνα Λουτρακίου και στην Γ' Εθνική ο Θάνος Γρίβας

Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου συνεχίζεται να "χτίζεται" για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας και αυτή τη φορά ήρθε σε μια νέα σημαντική συμφωνία για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος για την προσθήκη του Θάνου Γρίβα στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr, οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο πολύπειρος φόργουορντ θα ενισχύσει την ομάδα του Χρήστου Νταλίπη στην "πρόκληση" που έχει μπροστά της, αυτή των εθνικών κατηγοριών.

Ο έμπειρος αθλητής διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και πολύ μεγάλη εμπειρία από τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών και μη, έχοντας μετρήσει στην καριέρα του και οκτώ ανόδους. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρίβας στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των εξής ομάδων: Ολύμπια Λάρισας, Φοίνικας Λάρισας, Μαρκόπουλου, Κρόνος Ιωαννίνων, ΑΕ Καλλιθέας, Πρωτέας Βούλας, Γλυφάδα, Καρέας, ΕΑΛ, Α.Ο Αστέρας και Φοίβος Γιάννουλης B.C.

Υπενθυμίζουμε πως ο Άκης Αρσένης θα βρεθεί στον ΚΑΟ Κορίνθου φέτος εν τέλει και στο "πλάι" του Κώστα Σορώτου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Γρίβας να καλύψει το κενό του στις θέσεις του φόργουορντ.




Πηγή: basketblog.gr/