Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Α.Σ.Καρδίτσας: Ξεκινά το φετινό μαραθώνιο της Α2 Εθνικής στο Χαιδάρι κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου.



Το γνωστό ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη» ισχύει για όλες τις ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά έχει ακόμη μεγαλύτερη εφαρμογή για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που ξεπερνά τις δυσκολίες και τα προβλήματα των τελευταίων ημερών και το Σάββατο απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου, ρίχνεται στη μάχη για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Αμύντα αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία και έτσι λοιπόν, ο Α.Σ.Κ. ξεκινά το πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική, εκτός έδρας με τη Δάφνη Δαφνίου. Το «εκτός έδρας» βέβαια, θα είναι μια πραγματικότητα για την ομάδα το επόμενο διάστημα, αφού οι ζημιές που έχει υποστεί από τη θεομηνία το νέο κλειστό γυμναστήριο, θα αναγκάσουν την ομάδα να δώσει τουλάχιστον τα τρία επόμενα παιχνίδια της μακριά από την Καρδίτσα. 

Όλη η προσοχή της ομάδας πάντως, επικεντρώνεται στο ματς του Σαββάτου και στην αναμέτρηση στο κλειστό του Χαϊδαρίου. Η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, με προπονητή το Γιάννη Καλαμπόκη, είναι ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο με αρκετές λύσεις στο ρόστερ, που ανανεώθηκε αρκετά στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, βρήκε ρυθμό στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, τα όποια προβλήματα τραυματισμών μπήκαν στην άκρη και το Σάββατο απέναντι στη Δάφνη, θα διεκδικήσει τη νίκη και το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Σε livestreaming ο αγώνας του Σαββάτου
Ο αγώνας Δάφνη Δαφνίου – Α.Σ.Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 5 μ.μ. από το κανάλι της ομάδας της Δάφνης. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τον αγώνα: https://www.youtube.com/watch?v=OO4_Jxfvw4U&feature=youtu.be


Ευχαριστήριο προς τη Euromedica Καρδίτσας
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Euromedica Καρδίτσας, που ανέλαβε όλες τις εξετάσεις των αθλητών της ανδρικής ομάδας. Η επιστημονική επάρκεια αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον της διοίκησης, των ιατρών και του προσωπικού του κέντρου της πόλης μας πραγματικά ξεχωρίζουν και τους ευχαριστούμε θερμά.