Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Τσέκαραν δυνάμεις στο χθεσινό φιλικό ΑΣ Καρδίτσας και Νίκη Βόλου. (φώτο)

Στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, η ομάδα του Κώστα Κομποδιέτα φιλοξένησε τη νεοφώτιστη στη Β' Εθνική Νίκη Βόλου, σε μία πρόβα τζενεράλε πριν το Σαββατιάτικο ματς κυπέλλου στην Αμαλιάδα κόντρα στον τοπικό Κόροιβο.

Ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, με την αρχική 5άδα να αποτελείται από τους Γκρέκα, Παπαρέγκα, Βαβάτσικο, Μακρή και Καρρά.

Για τον ΑΣΚ δεν αγωνίστηκαν ο Κακλαμάνος που προφυλάχτηκε ενόψει κυπέλλου και ο Ματαλών, ο οποίος ενσωματώθηκε μεταγενέστερα στην προετοιμασία και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα.

Από πλευράς Νίκης Βόλου στο πρώτο ουσιαστικό φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία, το προπονητικό team της ομάδας  έμεινε αρκετά ικανοποιημένο από την απόδοση των αθλήτων.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο τρίτο δεκάλεπτο του Κώστα Σαριμπαλίδη που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα με την κατάσταση του να μην εμπνέει κάποια ανησυχία, ενώ την αποστολή δεν ακολούθησε για επαγγελματικούς λόγους ο Στέφανος Διγενής.


Τα δεκάλεπτα: 18-16, 38-30, 69-37, 78-53

ΑΣ Καρδίτσας (Κ. Κομποδιέτας): Γκρέκας, Αθ. Τσούκας, Αμβράζης, Παπαρέγκας, Μόσαρος, Βαβάτσικος, Καλλές, Καρράς, Μακρής, Τσούμας.

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος – Μαύρος): Βερτζάγιας, Σαριμπαλίδης, Ευτυχίδης, Κωστούλας, Μπούρας, Κουτίνας, Μπουσκολίτης, Τσώλης, Δελεντζές, Φιλιππόπουλος, Τάσσος,