Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Στις Ακαδημίες της Αναγέννησης Καρδίτσας η Βάνα Μερισιώτη.

Η  Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε τη συνεργασία μας με την Βάνα Μερισιώτη η οποία θα αναλάβει το κομμάτι των Ακαδημιών  για το έτος 2020 – 2021.

Ο σύλλογος  και φέτος θα παρέχει τη δυνατότητα σε αγόρια 6-15 ετών να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες , το ομαδικό τους πνεύμα, την πειθαρχία, την αγωνιστικότητα τους, να αθληθούν και να φορέσουν τη φανέλα με το σήμα της ένδοξης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

 Ένα σύντομο βιογραφικό της 

Τη Βάνα Μερισιώτη την κέρδισε το Μπάσκετ από μικρή Ηλικία. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Απόλλωνα Καρδίτσας. Το 2009 πήρε μεταγραφή για την Α1 Εθνική Κατηγορία και τον Αθηναϊκό. Μάλιστα βρέθηκε σε μια μία ομάδα που αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, καθώς ο Αθηναϊκός (την ίδια χρονιά, 2009) υπήρξε η πρώτη γυναικεία ομάδα στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας, που κατέκτησε το Triple Crown (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Στον τελικό του EuroCup βρέθηκε αντίπαλος με την Ναντέζντα Όρενμπουργκ από τη Ρωσία όπου κέρδισε εκτός έδρας 57-65 και έχασε στο κατάμεστο Κλειστό της Εργάνης με σκορ 53-57.

Ακολούθησε η ομάδα του Παγκρατίου (Α2), τα Λιόσια (Α1) και ξανά επιστροφή στον Απόλλων Καρδίτσας.

Το ταλέντο της, την έκανε γνωστή από μικρή ηλικία και ήταν ο λόγος να φορέσει το Εθνόσημο για 3χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις των Εθνικών Ομάδων: Κορασίδες, Νεάνιδες και Νέων γυναικών.

«Βάνα καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Υγεία και πολύ δουλειά σου ευχόμαστε.» καταλήγει η ανακοίνωση.