Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Στο προπονητικό team της Αναγέννησης Καρδίτσας η Μελίνα Τσιριμώκου .

Η  Αναγέννηση Καρδίτσας  ανακοίνωσε την προσθήκη της Μελίνας Τσιριμώκου  στο προπονητικό team της ομάδας . Η Μελίνα θα είναι υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και θα έχει την εποπτεία της εκγύμνασης των παικτών της ομάδας.

Η Μελίνα Τσιριμώκου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα την άσκηση σε γυμναστήρια και διοίκηση του αθλητισμού.

Διαθέτει έντονο ομαδικό πνεύμα που καλλιεργήθηκε μέσα από πολυετή συμμετοχή σε ομάδες καλαθοσφαίρισης όπως: ΑπόλλωνΚαρδίτσας, ΟλύμπιαΛάρισας, ΑίολοςΤρικάλων.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως personal trainer και group trainer σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Έχει εκπαιδευτεί στις νέες τάσεις που κυριαρχούν σήμερα στο χώρο των γυμναστηρίων και της προσωπικής προπόνησης, αποκτώντας γνώση για την χρήση εναλλακτικών μορφών ή τεχνικών άσκησης (cardio aerobic, διαλειμματική, λειτουργική & κυκλική, προπόνηση), καθώς και στην χρήση νέων οργάνων γυμναστικής.

«Μελίνα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας ΒC και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.» αναφέρει η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας.