Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

O Γιάννης Κοβάτσεβ στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Κοβάτσεβ στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιάννης αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια της ιστορίας του συλλόγου, καθώς ως αθλητής υπηρέτησε για χρόνια τον Α.Σ.Κ. και ήταν πρωταγωνιστής σε δυο ανόδους στη Γ’ Εθνική κατηγορία (2004, 2014). Μετά από μια γεμάτη πορεία ως αθλητής σε πολλές ομάδες του νομού , επιστρέφει στον ΑΣΚ και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας, αναλαμβάνοντας παράλληλα την πολύ σημαντική αρμοδιότητα του video scouting. 

«Η προσθήκη του Γ. Κοβάτσεβ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την εμπιστοσύνη με την οποία ο Α.Σ.Κ. περιβάλλει το τοπικό αθλητικό δυναμικό και είναι χαρακτηριστικό ότι το τεχνικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας, αποτελείται από τέσσερις νέους Καρδιτσιώτες προπονητές (Κ.Κομποδιέτας, Γ.Μίσσας, Κ.Ντάλλας, Γ.Κοβάτσεβ), που διαθέτουν τη γνώση, την προσωπικότητα αλλά και τη διάθεση να οδηγήσουν την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Καλωσορίζουμε και πάλι το Γιάννη στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΣΚ.