Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αλλάζει όνομα το ΒCL 17 σε Α. Σ. ΒΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΒCL)

Το Basketball Club Larissa 2017 ενημέρωσε για αλλαγή ονομασίας της ομάδας και ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα σε κάθε διοργάνωση θα είναι Α. Σ. ΒΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΒCL).


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Πατσιούρας και το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνουν την απόφασή τους για αλλαγή ονομασίας της ομάδας.

Με αίσθημα ευθύνης και υπερηφάνειας για τα επιτεύγματά μας, αλλάζουμε την ονομασία του Basketball Club Larissa 2017 σε όνομα

Α. Σ. ΒΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΒCL).

Λαμβάνοντας υπ’όψιν την προοπτική, τη συνέχεια και το μέλλον που ονειρευόμαστε να έχει η ομάδα μας αλλάζουμε την ονομασία της και προσδοκούμε σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να ζητήσουμε την έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών, του φίλαθλου κόσμου, και των φορέων του νομού μας και όχι μόνο.

Μέλημά μας είναι η στελέχωση της νέας διοίκησης της ομάδας με υγιείς παράγοντες που αγαπούν την περιοχή μας και τον αθλητισμό.

Απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τη πόλη της Λάρισας αλλά και την περιοχή της Γιάννουλης!!!

Ίδιο πάθος, μια οικογένεια!!!»