Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Επίσημη «πρώτη» την Πέμπτη για τον Α.Σ.Κ. με πολλά νέα πρόσωπα

Η επίσημη «πρώτη» της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα ήδη εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, όμως την Πέμπτη θα γίνει και επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας. Η «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αλλά με παρόντες τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στην πρώτη γνωριμία με το νέο και φιλόδοξο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί. Μια δύσκολη πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί συνολικά για την κοινωνία και τον αθλητισμό, όμως μέσα σε αυτό το πρωτοφανές περιβάλλον, ο Α.Σ.Κ. φιλοδοξεί να παραμείνει άκρως ανταγωνιστικός και να εκπροσωπήσει το νομό στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Οι μεταγραφικές κινήσεις βαίνουν προς ολοκλήρωση και σύντομα θα ανακοινωθεί και η πλήρης σύνθεση του νέου ρόστερ, το οποίο περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα. Πολύ σημαντική η παρουσία στην προετοιμασία, πέντε αθλητών από την παιδική και εφηβική ομάδα και συγκεκριμένα των Χ.Καρρά, Θ.Κυρίτση, Γ.Παπαστάθη, Α.Σιώλου, Γ.Τσούκα, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις και θα συνεχίσουν και μέσα στην αγωνιστική περίοδο να ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας, κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Κομποδιέτα και των συνεργατών του. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους και ταλαντούχους αθλητές του Α.Σ.Κ. να προπονηθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο, να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές, ώστε να αποτελέσουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές.