Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Στο προπονητικό τιμ της Πελασγιώτιδας Γ. Φωτίου και Β. Προβόπουλος

 

Ο Α.Ο ΠΕΛΑΣΓΙΏΤΙΣ ανακοίνωσε την συνεργασία με τους προπονητές Γιώργο Φωτίου  και  Βασίλη Προβόπουλο  που μαζί με τον Σωτήρη Γκιουλέκα θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομής για την προσεχή σεζόν.

Η ανακοίνωση ακόμα αναφέρει :

«Και οι τρεις θα συνεχίσουν και φέτος την φιλοσοφία της ομάδας μας που κεντρικός της άξονας είναι η αξιοποίηση των παιδιών μέσα από αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογός μας. Καλή χρόνια με υγεία σε προπονητές και παιδιά.

Ο Γιώργος Φωτίου γεννήθηκε στην Λάρισα και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου και στη συνέχεια στην θυγατρική ομάδα Αστέρας Περιστερίου. 

Έχει διατελέσει στην ανδρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής και Άφοβου καθώς και στην γυναικεία ομάδα Αργώ. Όταν γύρισε στην πόλη του ανέλαβε το ανδρικό του Γ.Σ. Νίκαιας, Νίκαια 2012, Μύτικα (ανδρικο-τμήματα υποδομής), Φοίβο (ανδρικά-τμήματα υποδομής) και Τιτάνες Παλαμά (τμήματα υποδομής). 

Η συμβολή του σε παίκτες όπως Καλαμπόκης, Μάντζαρης, Πελεκάνος και Παπαμακάριος ήταν καθοριστική. 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΩΡΓΟ!


Ο Βασίλης Προβόπουλος είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση. 

Συμμετείχε σε σεμινάρια Καλαθοσφαίρισης υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ. Έκανε προπονητής σε τμήματα υποδομής του Α.Ε.Κομοτηνής. 

Αποτέλεσε μέλος του Κεραυνού Λάρισας από παιδικό μέχρι και ανδρικό καθώς και της Α.Ε. Κομοτηνής στην Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Είναι γυμναστής σε ομαδικά προγράμματα αίθουσας και σε όργανα σε δύο γυμναστήρια της πόλης μας. 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΑΣΙΛΗ!»