Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ: “ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ” ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ Λ. ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Α. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν κατάφερε να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα και του προπονητή Λευτέρη Χαντζιάρα για την συνέχιση της συνεργασίας τους και έτσι επήλθε ένα “βελούδινο” διαζύγιο, καθώς ο κ. Χαντζιάρας μπορεί να σταματά από την ανδρική ομάδα, όμως παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προπονητής στα Τμήματα Υποδομών του Συλλόγου.


Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος για 7 χρόνια ήταν ο βασικός προπονητής στον Γ.Σ.Αμπελώνα ενώ πέρυσι, μαζί με τον Λ. Χαντζιάρα αποτέλεσαν το προπονητικό δίδυμο της ομάδας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σε σχετική ανακοίνωσή, αναφέρει:
«Κάθε χωρισμός πάντα είναι δύσκολος και δυσάρεστος, όμως οφείλουμε να τον ξεπερνούμε και να συνεχίζουμε.
Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Λευτέρη Χαντζιάρα, η συμβολή του οποίου στην άνοδο της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική ήταν τεράστια και το όνομά του θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Γ.Σ.Αμπελώνα.
Ευχόμαστε στον Λευτέρη κάθε επιτυχία σε ότι και αν επιλέξει να κάνει, τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ανδρική μας ομάδα και χαιρόμαστε που θα τον έχουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου μας, στα οποία επιτελεί σημαντικό έργο.
Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ένας άνθρωπος, που το όνομά του είναι συνώνυμο του Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ και καλείται να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή.
Είμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.
Ενωμένοι, συνεχίζουμε.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».