Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μπαράζ ανανεώσεων από την Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας  με 6 παίκτες από το περσινό ρόστερ, και  συγκεκριμένα των Παναγιώτη Τσώλη, Σάκη Κουτίνα,  Φώτη Τάσσο, Κώστα Σαριμπαλίδη, Άρη Βερτζάγια και Γεράσιμο Δελεντζέ.



Aναλυτικά οι ανακοινώσεις:
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΣΩΛΗ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Παναγιώτη Τσώλη (40, 1.92, SF-PF).
Η "Σημαία" της Νίκης Βόλου συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν μαζί μας, μετά από μια χρονιά με εκπληκτικές εμφανίσεις.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΝΑ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Σάκη Κουτίνα (33, 1.95, SG).
Ο Σάκης συνεχίζει για τέταρτη σεζόν με τη Νίκη Βόλου , ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και δεύτερος του ομίλου μας στην Γ' Εθνική με 336 πόντους.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑΣΣΟ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Φώτη Τάσσο (32, 1.98, C).
Ο Φώτης ήταν ο βασικός μας Center και την περασμένη χρονιά, κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και δικαίως αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της κατηγορίας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Κώστα Σαριμπαλίδη (34, 1.84, PG).

Ο Κώστας με την τεράστια εμπειρία του καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους πασέρ της κατηγορίας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (20, 1.84, PG-SG).

Ο Άρης είναι ένα παιδί με μπασκετικό μέλλον που πήρε πολλές ευκαιρίες την προηγούμενη σεζόν, έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κι έτσι συνεχίζει για 3η χρονιά μαζί μας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΕΛΕΝΤΖΕ

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Γεράσιμο Δελεντζέ (16, 2.01, SF-PF).

O Γεράσιμος ξεκίνησε το μπάσκετ πριν 5 χρόνια στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας που έχει το προπονητικό staff για την σχέση των υποδομών με την ανδρική ομάδα.

Την περασμένη χρονιά πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έχοντας μάλιστα διψήφιο αριθμό πόντων σε τρεις αγώνες, ενώ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα projects της Νίκης Βόλου και γι αυτό θα αποτελέσει μέλος της ανδρικής μας ομάδας για 2η συνεχή χρονιά.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!