Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ακόμα μια μεταγραφή και μια επιστροφή για τη Νίκη Βόλου


Ακόμα μια προσθήκη αυτή του Αποστόλη Κωστούλα (η 4η για σήμερα) καθώς  και την επιστροφή του Στέφανου Διγενή από την Αγριά ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου .


Αναλυτικά:
ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αποστόλη Κωστούλα για την ερχόμενη σεζόν.
Ο 21χρονος Βολιώτης αθλητής (1.92), μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του PG όσο και στην θέση του SG.
Την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Αποστόλης ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις υποδομές της Νίκης Βόλου.
Στην συνέχεια επέστρεψε στον ΓΣ Βόλου, στο ανδρικό τμήμα του οποίου αγωνίστηκε (με σημαντικό χρόνο συμμετοχής) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου από τα 16 του χρόνια.

Έχει επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου (2018-2019), την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!
Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του αθλητή Στέφανου Διγενή στην ομάδα μας.

Ο 22χρονος αθλητής (1.98, SF-PF), με χαρακτηριστικό τα πολύ καλά αθλητικά του προσόντα και την προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα, επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Αγριά BC, με την οποία ήταν επίσης πρώτος σε μ.ο πόντων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα του Αμαρουσίου με την οποία αγωνίστηκε και σε επίπεδο ανδρών. Μετέπειτα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Απόλλωνα Αθηνών, προτού έρθει στον Βόλο και αγωνιστεί στην ομάδα μας με την οποία πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ΄ και Β' Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε πίσω στη Νίκη Βόλου, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!